VECKANS LUNCH

Måndag - Fredag kl 11 - 14

125KR

I VÅR LUNCH INGÅR ALLTID BRÖD, SALLAD, KAFFE & DESSERT

Måndag

Kalvfärslimpa

med murkelsås, svartvinbärsgele, pressgurka och potatispure.

Ugnsbakad lättrimmad koljarygg

med handskalade räkor, färskriven pepparrot , bryntsmör och kokt potatis

Pasta

Dagens pasta

Tisdag

Raggmunk

med stekt fläsk och rårörda lingon

G

Stekt fläsk

med löksås och kokt potatis

Halstrad Hjälmargös

med vitlöksfräst spenat, lime-chilli-ingefärssmör och kokt potatis.

Pasta

Dagens pasta

Onsdag

Wallenbergare

med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispure.

Vitvinspocherad rödspättafile

med babyspenat, färsk paprikasås, citron och potatispure

Pasta

Dagens pasta

Torsdag

Beoeuf bourguignon

fransk högrevsgryta med bacon, champinjoner, schalottenlök, morötter och rödvin, serveras med potatispure, saltgurka och färska örter.

Pankopanerad kungsflundrafile

med remouladsås, mynta-grönärtspure, citron och kokt potatis.

Ärtsoppa

med fläsk samt pannkakor med grädde och rårörda jordjubbar.

Pasta

Dagens pasta

Fredag

Ångbåtsbiff

stekt ryggbiff med porterbrässerad rödlök, grilltomat, rödvinssky och stekt potatis.

Krämig saffransdoftande fisk och skaldjursgryta

med grönsaker, örtaioli och basmatiris.

Pasta

Dagens pasta

Veckans VEG

Vegoschnitzel

med kryddig tomatsås, fetaostcreme , citron, kapris och saffransbulgur.

Veckans sallad

Räksallad

med handskalade räkor, kokt ägg, guaccamole , citron och rhode island dressing.

(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos

 

med reservation för ändringar